Duodecim logo

Duodecimin palvelut yhden tilin alla

Duodecim-tilillä pääset käyttämään palveluitamme yhdellä tunnuksella ja salasanalla. Kirjautumalla Duodecim-tilille, pääset Oma Duodecim -palveluun. Sen kautta Duodecimin jäsenet voivat päivittää jäsentietojaan ja aktivoida sähköiset jäsenpalvelut käyttöönsä.

Samoilla tunnuksilla voit kirjautua Terveysporttiin ja Oppiporttiin. Kirjautumalla verkkokauppaamme Duodecim-tililläsi, nopeutat asiointia ja saat automaattisesti käyttöösi mahdolliset henkilökohtaiset alennuksesi.

Osa palveluista on edelleenkin maksullisia myös jäsenille ja edellyttää käyttöoikeuden hankkimista.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä info@duodecim.fi tai 09 618 851 ma-pe 9-15.

Ks. Usein kysytyt kysymykset

Katso ohjevideot:

Hae opiskelijajäsenyyttä »

Duodecim-tilin luominen »

Duodecim-tilin aktivointi »

Kirjaudu sisään!   Uusi käyttäjä?

Duodecimin palveluita

D

Duodecimin jäsenpalvelut

Duodecim tuottaa jäsenilleen painettuja ja sähköisiä julkaisuja, koulutustilaisuuksia ja monipuolisia jäsenpalveluita, jotka auttavat kehittämään ammattitaitoa ja käytännön työtä.

K

Käypä hoito1

Käypä hoito -suositukset ovat riippumattomia, tutkimusnäyttöön perustuvia kansallisia hoitosuosituksia. Suosituksissa käsitellään tärkeitä suomalaisten terveyteen ja sairauksien hoitoon ja ehkäisyyn liittyviä kysymyksiä.

A

Aikakauskirja Duodecim2

Aikakauskirja Duodecim on lääketieteellinen yleislehti, jonka tehtävänä on lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden tieteellinen ja ammatillinen täydennyskoulutus. (Tunnisteinen palvelu.)

T

Terveysportti

Terveysportti helpottaa ja nopeuttaa terveydenhuollon ammattilaisten päivittäistä työtä tarjoamalla työssä tarvittavan lääketieteellisen tieto yhdestä paikasta. (Tunnisteinen palvelu.)

O

Oppiportti

Duodecim Oppiportti on terveydenhuollon ammattilaisten täydennyskoulutuksen työkalu. Palvelu sisältää verkkokoulutuskokonaisuuksia ja sähköisiä oppikirjoja. (Tunnisteinen palvelu.)

T

Terveyskirjasto3

Luotettava, riippumaton ja ajantasainen tieto terveydestä ja sairauksista.

V

Verkkokauppa

Kustannus Oy Duodecimin kirjat, lahjakortit ja verkkopalveluiden käyttöoikeudet voi tilata verkkokaupasta. Rekisteröityminen varmistaa mahdolliset henkilökohtaiset alennukset.

D

Duodecimin työpöytä

Duodecimin työpöytä on sisällöntuotannon työkalu, jolla tekijämme voivat joustavasti tuottaa, päivittää ja tarkistaa sisältöjä ajasta ja paikasta riippumatta internetyhteyden avulla.

S

Syväriportti

Syväriportti on syventävien opintojen tekijöiden ja ohjaajien kohtaamispaikka. Syväriportista löytyvät muun muassa syventävien opintojen oppimateriaalit, ohjeet, projektit, ohjaajat ja tekijät. (Tunnisteinen palvelu.)

Usein kysytyt kysymykset

Aktivointikoodilla saat käyttöösi Duodecimin jäsen- ja tekijäetuja. Aktivointikoodin tarvitset päästäksesi hallinnoinmaan omia tietojasi. Koodi syötetään ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Aktivointikoodi syötetään joko rekisteröitymisvaiheessa tai Oma Duodecim -palvelussa. Koodi löytyy jäsenkortista tai -kirjeestä. Jos avauskoodi on kadoksissa, saat sen ottamalla yhteyttä Duodecimin jäsenpalveluihin, jasenpalvelut@duodecim.fi.

Lääketieteen 1.-6. vuosikurssin opiskelijat voivat hakea opiskelijajäsenyyttä Oma Duodecimin kautta verkkolomakkeella kohdasta: Hae opiskelijajäsenyyttä. Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat voivat hakea jäsenyyttä sen jälkeen, kun olemme saaneet kurssi-isännän keräämän listauksen uusista opiskelijoista.

Jos saat virheilmoituksen ”sähköpostiosoite on jo käytössä”, olet jo aiemmin luonut tunnukset verkkopalveluun. Sama käyttäjätunnus toimii koko palvelussa. Jos et muista käyttäjätunnustasi, ota yhteys asiakaspalveluun. Jos olet unohtanut salasanasi, voit muuttaa sen Unohtuiko salasana -toiminnon kautta. Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi tai käyttäjätunnuksesi saadaksesi linkin sähköpostiisi, jonka kautta voit vaihtaa salasanasi.

Saat Unohtuiko salasana -toiminnon kautta sähköpostiisi linkin ja ohjeet salasanan vaihtoon. Mikäli käyttäjätunnuksella tai sähköpostiosoitteella ei löydy tietoja, kokeile toista mahdollista sähköpostiosoitetta. Ota tarvittaessa yhteys asiakaspalveluun.

Tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Jotkut palveluntuottajista tulkitsevat osan sähköposteista roskapostiksi ja siirtävät ne automaattisesti roskapostikansioon. Mikäli viestiä ei tule, ota yhteys asiakaspalveluun.

Kirjaudu Oma Duodecim -palveluun käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä tarvitset jäsenkortista löytyvän aktivointikoodin.

Osa palveluistamme on maksullisia ja vaatii käyttöoikeuden hankkimista. Henkilökohtaisia käyttöoikeuksia voit ostaa verkkokaupastamme.

Näet voimassa olevat eri palveluiden käyttöoikeudet Oma Duodecim -palvelussa.

Duodecim-tilin piiriin kuuluvien palveluiden käytön tietoja käytetään Duodecimin tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Duodecimin ylläpitämien rekistereiden tietosuoja- ja rekisteriselosteet. Duodecim-tilin tietoja kerätään ja käytetään pääsääntöisesti palvelun kirjautumiseksi, palveluiden ominaisuuksien toteuttamiseksi ja asiakaspalvelun tarkoituksiin.

Mikäli olet Duodecimin jäsen, kirjaa aktivointikoodisi omiin tietoihisi Oma Duodecim -palvelussa. Aktivointikoodin löydät jäsenkortistasi. Mikäli tuotat sisältöjä Duodecimin teoksiin ja sinulla on Duodecimin tekijäkortti, syötä tekijänumerosi omiin tietoihisi Oma Duodecim -palvelussa. Tekijänumero löytyy tekijäkortista. Mikäli olet hammaslääkäri, syötä Fimnet-tunnuksesi omiin tietoihisi Oma Duodecim -palvelussa. Jos olet jo tunnistettu Duodecimin jäseneksi, tekijäksi tai hammaslääkäriksi aktivointikoodia/tekijänumeroa ei tarvitse enää syöttää ja edut ovat jo voimassa.